Egyedülálló ajándékok várnak, ha most rendelsz személyre szabott bérlet ajánlataink közül! Az ÉtkezzJól! több mint 4 éve indult, már több ezer vásárlót szolgáltunk ki és havonta megújuló menüsorral várunk Téged is!

4 OK AZ ÉTKEZZJÓL MELLETT!

Most hallasz rólunk először? Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Hívd az alábbi telefonszámot hétköznap 08:00 és 15:00 között:

CSATLAKOZZ TE IS ÉLETMÓDVÁLTÓ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

1. LÉPÉS

Kattints a gombra, ami átnavigál a személyre szabott bérleteinkhez. Itt 10/20/60 napos bérletek közül választhatsz, ezeket akár fél évig is beválthatod, nem muszáj folyamatos kiszállítást kérned.

2. LÉPÉS

Tedd a kosárba a kiválasztott bérletet, és hozd létre felhasználói fiókodat. Ne felejtsd el kitölteni a táplálkozási kérdőívet, hogy csak olyan alapanyagokat használjunk, amiket Te szeretsz! Ha laktózérzékeny vagy, nálunk az sem akadály.

3. LÉPÉS

Add le a megrendelésed és várd a futárt a megadott napon. A másnapi kiszállítási címet minden este 19:00 óráig módosíthatod vagy csúsztathatod is a napjaidat, ha elutaznál. Hétvégén nincs kiszállításunk, de kérhetsz péntekre dupla menüsort.

RÓLUNK MONDTÁK

Berki Krisztián

Olimpikon, Magyar Torna Szövetség sportigazgatója

Visszavonult élsportolóként tökéletes választás volt számomra az ÉtkezzJól! szolgáltatása. Több, mint fél éve az étrendjüket követem és teljesen meg vagyok elégedve.

Metzker Viktória

DJ / modell

Az elmúlt hónapokban nektek köszönhettem, hogy rendesen ettem végre! Az egy dolog, hogy rendszeresen, de full tisztán és egészségesen!Az adagok személyre szabva és profin kiszámolva! Imádok a csapat tagja lenni!

Ferenczei Gábor / BSW GABEN

Zenész

Ami a legfontosabb, hogy egy percig sem éreztem azt, hogy diétázom, mert irgalmatlan finom és változatos ételeket ettem minden nap. Full éttermi minőségben.

Balogh

Robin 

IFBB Pro

“Szeretem a jó ízeket, szeretem a minőségi ételeket, viszont nem szeretek mindennap főzni. Itt kapcsolódik be az életembe az ÉtkezzJól!, rengeteg időt spórolnak meg nekem”

ÉtkezzJól! 2023 ©
Adatvédelmi tájékoztató